Bitskey Aladár Uszoda
3300 Eger, Frank Tivadar út 5.
Tel: 36/511-810

  Az uszodáról

  A sport egészséges, sportolni jó, a sport növeli az állóképességet és az önbizalmat a megfelelő mennyiségű, rendszeres testmozgás hozzájárul testi-lelki egyensúlyunkhoz!

  A sportágak közül is kiemelkedő az úszás hatékonysága, hiszen az ízületek drasztikus megterhelése nélkül fejleszti a test teljes izomzatát, javítja a légzéstechnikát és a keringést, ezáltal növeli a szervezet ellenálló képességét. Ha szeretne tenni valamit az egészségéért és a jó közérzetért, hetente legalább két alkalommal jöjjön el úszni a BitskeyAladár Uszodába! Biztosan nem fogja megbánni!

  A Bitskey Aladár Uszodát 2000-ben adták át. A Makovecz Imre által tervezett, Európában egyedülálló faszerkezettel és építészi megoldásokkal bíró épület számos, rangos sporteseménynek ad otthont. Az Uszodában egy 1000 négyzetméter vízfelületű úszómedence, egy tanmedence valamint egy pezsgőfürdő szolgálja ki a vízi sportok kedvelőinek mozgási és kikapcsolódási igényeit. Emellett az intézményben konditeremmel, kozmetikával, kávézóval várjuk a kicsiket és nagyokat!

  Bitskey Uszoda
  Pályabeosztás
  bővebben

  Elérhetőségek

  Eger Termál Kft.

  3300 Eger, Frank Tivadar út 5.

  Titkárság

  E-mail: titkarsag@egertermal.hu
  Tel: 36/511-816

  egertermal.hu All Rights Reserved. Designed By One Online

  A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Adatkezelési szabályzatunk itt található.